Nyheter

Ny ekstra stor modell med stor strøkapasitet XL 140.

Denne nye modellen vekker oppsikt og entusiasme, spesielt innenfor Tømmerbilsegmentet, som har behov for stort volum av sand med seg inn på lange skogsveier.

Autoline AS tar alt av salg og markedsarbeid tilbake i egen regi.

I en tid hvor bransjens aktører slår seg sammen og finner nye samarbeidskonstellasjoner har også den norske sandstrøerprodusenten Autoline AS gjort strukturelle endringer.

Autoline-ambassadøren Raimon Andersen

– Yrkessjåføren og bilansvarlige hos Berg Transport, er å regne som ambassadør for autoline.

Ny demofilm fra Autoline

– Vår nye promoteringsfilm er nå klar, filmen er laget i samarbeid med Aktiv-Media.

Nytt kundesegment tar i bruk autoline sandstrøere

Gaffeltruck-produsentene Swetruck, Linde og Kalmar kan nå levere nye trucker med autoline sandstrøere.

Autoline er på facebook

– kom å besøk oss på vår facebook-side og bli bedre kjent med oss!

Hyggelig omtale i Bussmagasinet

Autoline hadde besøk av det norske fagtidsskriftet «Bussmagasinet» tidligere i år. Her er en flott omtale av bedriften og våre produkter. Det var Finn-Ero og John-Egil Bustadmo som tok imot journalisten.

Selvstrøende busser i Kongsberg

Nettbuss i Buskerud har tatt et viktig valg i sin trafikksikkerhets- og miljøsatsing: Seks av selskapets busser som skal gå i trafikk i Kongsberg har påmontert Autoline sandstrøere. Vi fikk disse påmontert på Volvo-fabrikken i Polen og har stor tro på at dette vil sikre både buss og personell, sier Thomas Solheim som er driftsleder for Nettbuss i Kongsberg.

Ny modell S90 XL - sandstrøer som gir større strøkapasitet

Autoline har utviklet en ny og større utgave av S90-modellen. Dette er en større kasse med kapasitet på hele 140 liter og er en modell som helst brukes der det er rikelig med plass på rammen og der det ønskes ekstra strøkapasitet.

Oppgradert sertifisering av Autoline-produkter

Autoline har gjennomført en revidering av sine sertifiseringer og tilfredsstiller høye kvalitetskrav i henhold til kjøretøyforskriftene, samt særkrav fra Volvos bussfabrikker. Dette gjør Autoline mer leveringsvennlig og kan dokumenteres i alle ledd. Autoline gjennomfører nå typegodkjenning av våre produkter for å innfri strengere krav fra lastebil og Bussprdusenter.